Malmbergs Möbler

Malmbergs möbler är en butik med lång tradition av att tillhandahålla möbler av hög kvalitet. Ända sedan 1888 har butiken levererat möbler till invånare i Västervik kommun och alla dess besökare.

Idag drivs butiken av familjen Larsson. Familjen som också driver den anrika gården Ullevi med Gamleby B&B har ett stort intresse för antik och inredning. Med det intresset som grund beslutade sig familjen när de tog över butiken under 2021 för att utöver möbler även se till att förse Västervik med ett brett sortiment av utemöbler från Grythyttan samt en samling unik konst.

Butikens sortiment ändras hela tiden och varje detalj, möbel och tavla är handplockat av personalen i butiken för att passa ihop och ge en unik känsla för besökarna. För att se vårt utbud just idag är ni varmt välkomna att besöka vår butik i Gamleby eller kontakta oss för mer information.

Butiken är även återförsäljare för Grythyttans utemöbler och utöver de som finns i butiken idag går resterande del av sortiment att beställa genom oss.

 

Vår butik

Västerviksvägen 2D, 594 30 Gamleby.

Välkomna till Malmbergs Möbler, butiken med den lilla entrén med 300 kvm butiksyta. Våra öppettider varierar för att möta efterfrågan på bästa sätt och de publiceras löpande på vår Facebook-sida.

Nyheter

 

Välkommen till Malmbergs Möbler

Din lilla butik i Gamleby för Antikt och inredning. Kom och besök oss idag för att se vårt senaste tillskott i sortimentet. Vi finns på Västerviksvägen 2D i Gamleby centrum. Ta en tur i butiken och svalka dig med en glass i caféet intill. Vi ses!

Utemöbler

Våra utemöbler kommer ifrån Grythyttan. Detta märket har vuxit i Sverige de senaste åren och tagit de svenska hemmens utemiljöer med storm. Grythyttar tillverkar stålmöbler i högkvalitet med modern design.

För över 90 år sedan började Grythyttan sin tillverkningstradition av stålprodukter genom att tillverka hästskor. Sedan dess har de konvergerat in i möbeltillverkningen med ett mål att minska miljöpåverkan genom att skapa hållbara stålmöbler som står sig i hemmen längre än andra produkter.

Kom till vår butik och se vad vi har inne från Grythyttan just nu eller kontakta oss och fråga om dagens sortiment och vad vi kan beställa in om ni har speciella preferenser.

 

Inredning & Antikt

Vår inredningsavdelning består av möbler i genren antik och nytt. Det innebär att hos oss hittar du såväl nya möbler som restaurerade antika möbler. Vi möbler i allt ifrån matsalsgrupper, byråer med mera till gjutjärn, smide, keramik samt unika inredningsdetaljer som ger liv åt ditt hem. Se ett axplock av våra möbel och inredningsdetaljer i inspirationsbilderna nedan.

Notera att vårt sortiment är unikt och den produkt du hittar på bilderna nere kan redan finnas i någons hem idag. Så ring och kolla med oss om det är någonting speciellt fint du hittar.

Konst

Konsten som ni hittar hos Malmbergs Möbler är unik och handgjord av konstnären. Konstnär bakom tavlorna är Agneta Frisk. Agneta är en lokal konstnär i Gamleby som gör akryl- och oljetavlor med motiv som ofta speglar moment i livet som betyder någonting och har en levande känsla i sig. Konstnären skapar löpande nya verket som ställs ut i butiken. Titta på bilderna nedan för inspiration av vad ni kan hitta i butiken.

Konsten är unik och finns endast hos oss. Besök oss för att se vad vi har just nu.

Följ oss på sociala medier

Hitta och kontakta oss

14 + 12 =

+4670-2556265

info@malmbergmobler.se

Västerviksvägen 2D

594 30 Gamleby

 

 

På besök i Gamleby eller Västervik?

Passa på att besöka Gamleby B&B på Ullevi Gård. Här kan du bo i en antik 1800-tals miljö i herrgården eller i ett av våra mer moderna rum i vår andra byggnad.

Besök vår hemsida för att boka ditt rum idag.